Utusan Malaysia, 7 Januari 2008 - Roosfa Hashim (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Kebanyakan buku itu tidak pula dibaca oleh sebahagian mereka yang berkumpul dan banyak juga yang tidak pernah diketahui akan kewujudannya!