Utusan Malaysia, 08 Januari 2008 - Noraini Abdul Razak (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Yang mana satu lebih penting kepada pengguna, harga barangan dinaikkan atau barangan langsung tidak ada di pasaran?