Kosmo, 04 Mac 2008 - Nabilah Saleh (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Di sebalik kemelut dan isu kegagalan banyak IPTS terutamanya dengan label tempatan yang gagal beroperasi dengan baik, Institut Professional Baitulmal membuktikan sebaliknya