Berita Harian, 26 Mac 2008 - Muhammad Faisal Abdul Aziz (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Persatuan kebangsaan Pelajar Islam Malaysia (PKPIM) ingin mengucapkan tahniah dan terima kasih kepada Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Seri Mohamaed Khaled Nordin, mengenai hasrat kerajaan untuk meminda Akta Universiti dan Kolej Universiti (AUKU) yang dimuatkan di halaman depan akhbar ini.