Utusan Malaysia, 27 Mac 2008 - Khairuddin Mohd Zain (UtusanMelayu(M)Sdn Bhd, 2008)
Janganlah ada mana-mana kumpulan yang gemar menumpang untuk menggunakan AUKU sebagai isu politik. Mahasiswa kita tidak punya isu politik; tetapi punya 'krisis keyakinan diri' yang cukup kronik