Berita Harian, 14 Januari 2008 - Khairul Anuar Abdul Samad (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
"Walaupun tidak mempunyai kelulusan dan pengalaman dalam bidang perubatan, saya mempunyai penasihat yang berpengalaman dalam bidang perubatan dan meyakinkan saya bahawa Kist akan berjaya"