Metro Ahad, 29 April 2007 - Zainuddin Zain; Asmizan Mohd Samiran (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Ada juga guru tertekan kerana gaji dan kemudahan dinikmati tidak setimpal dengan tanggungjawab yang perlu dipikul.