Mingguan Malaysia, 15 April 2007 - Wahid Hashim; Hasani Hassan; Siti Mariam Md Zain (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Apabila guru-guru yang telah diberi tanggungjawab sendiri tidak mahu guna, pengetua juga tidak kisah, ini yang akhirnya akan menjadi kosmetik sahaja