Berita Minggu, 22 April 2007 - Syuhada Choo Abdullah (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
JPK memastikan peralatan ICT dibekalkan ke sekolah pendidikan khas dan program pendidikan khas integrasi