Utusan Malaysia, 04 Julai 2007 - Irman Hashim (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Sering keleteihan selepas membantu ibu mencuci kereta setiap minggu, tiga kanak-kanak berumur 11 tahun mencipta sebuah robot yang dikenali sebagai Buttler bots bagi membantu mereka melakukan tugas itu.