Berita Harian, 12 September 2007 - Nor Afzan Mohamad Yusof (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Berhenti kerja semata-mata untuk menumpukan perhatian kepada keluarga, mungkin bukanlah keputusan yang bijak dalam usaha anda melahirkan keluarga esimbang dan kepuasan dalam diri wanita bergelar ibu serta isteri kerana lambat laun wanita berkenaan akan mengalami pelbagai tekanan.