Utusan Malaysia, 06 Ogos 2007 - Sabitha Merican (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Pada Sidang Kemuncak Wanita baru-baru ini. Timbalan Perdana Menteri Datuk Sei Najib Tun Razak menyarankan kepada Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) supaya mengkaji kemungkinan memberi kelonggaran kepada kakitangan wanita untuk berhenti kerja sementara bagi melahirkan anak dan kembali bekerja setelah anak mereka membesar.