Berita Harian, 12 September 2007 - Radzi Latif (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Setiap tahun, ketika bajet negara dibentangkan di Parlimen, ramai yang mendengarnya dengan berhati-hati sama ada di dalam dewan persidangan, menerusi televisyen, radio atau internet. Yang tidak peduli juga ramai kerana tidak berminat, tidak faham atau trima apa saja yang diberikan kepada mereka.