Berita Harian, 06 Ogos 2007 - Reezal Merican Naina Merican (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Berasaskan ucapan Datuk Sri Abdullah Ahmad Badawi ketika merasmikan Wilayah Ekonomi Koridor Uatara (NCER) baru-baru ini, jelas memaparkan harapan Perdana Menteri untuk melihat segala macam idea dan perancangan strategik dapat dilaksanakan secara menyeluuh.