Berita Harian, 06 Julai 2007 - Abdul Rahman Sulaiman (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Minggu lalu, dalam membincangkan isu penentangan terhadap Dasar Ekonomi Baru (DEB), ruangan ini menyenaraikan beberapa golongan masyarakat yang nampaknya mahu dasar itu dihapuskan. Antaranya termasuk golongan muda bukan Melayu, orang asing dan tokoh poltik pembangkang.