Berita Harian, 27 Jun 2007 - Radzi Latif (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Kenyataan Duta dan Ketua Perwakilan Suruhanjaya Eropah ke Malaysia, Thierry Rommel mengenai Dasar Ekonomi Baru (DEB) tercetus beberapa hari selepas perbincangan mengenai Legasi Allahyarham Tun Abdul Razak diadakan 15 Jun lalu.