Berita Harian, 14 April 2007 - Saifuddin Abdullah Datuk (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Ketika berucap merasmikan kampus Akademi Seni Budaya dan Warisan Kebangsaan (Aswara) Isnin lalu, Perdana Menteri , Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi mahu belia mempertahankan dan membangunkan jiwa, semangat dan seni budaya kerana mencerminkan wajah bangsa Malaysia dan tonggak udentiti rakyat.