Kosmo, 10 Mei 2007 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
PLKN atau Program Latihan Khidmat Nagara nampaknya mampu menjadi medium untuk menyatukpadukan rakyat di negara masyarakat majmuk ini. Bokan omong kosong, sebaliknya itulah yang dapat disaksikan dalam program LPKN bersama media di Kem Temasya Rimba Templer, Rawang , Selangor baru-baru