Harian Metro, 11 April 2007 - Hashim Ahmad (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Ibu bapa perlu mengetahui perkembangan ketika hendak menghukum anak kerana setiap keadaaan menuntut sikap berbeza