Berita Harian, 01 Januari 2007 - Gill, Sarjit Singh Dr (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Lazimnya tahun baru disambut meriah masyarakat Malaysia, masing-masing mempunyai harapan dan azam baru, dirancang dengan penuh teliti untuk diperjuangkan sepanjang tahun itu. Masyarakat bukan Melayu mempunyai beberapa azam dan harapan baru untuk dikongsi bersama-sama masyarakat Malaysia demi kebaikan semua.