Berita Harian, 16 Mei 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Suatu ketika dahulu, nama bahasa Melayu ditukar menjadi 'bahasa Malaysia'. Tidak lama kemudian istilah 'bahasa Malaysia' dihabpuskan dan nama 'bahasa Melayu' dikembalikan. Sekarang saya dengat nama 'bahasa Malaysia' itu hendak digunakan semula, menggantikan istilah bahasa Melayu'.