Berita Harian, 11 April 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Ramai ibu bapa di Jawa Barat yang kesempitan hidup bertindak menjual anak perempuan mereka sebagai pelacur di sarang pelacuran sekitar ibu negara Indonesia.