Berita Harian, 20 Januari 2007 - Nor Liza Ahmad (NSTP, 2007)
Kesibukan tugas seharian di luar rumah sama ada di pejabat atau mengendalikan perniagaan, menyebabkan seseorang mempunyai masa amat terhad untuk mengendalikan urusan rumah tangga, selain faktor keletihan sebaik pulang ke rumah.