Berita Harian, 09 Julai 2007 - Azrul Affandi Sobry (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Akhir-akhir ini pasaran minuman segera atau lebih dikenali minuman tiga atau lima dalam satu semakin menggalakkan, bagai cendawan yang tumbuh selepas hujan , pantas dan banyak sekali berada di pasaran.