Utusan Malaysia, 16 Julai 2007 - Low, Sin Yip (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Pihak PKS memerlukan penyelesaian yang lebih baik yang menepati sumber terhad mereka, tetapi mereka perlu memilih antara mengambil pekerja baru, atau melabur dalam teknologi baru