Berita Harian, 04 Julai 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Pihak berkuasa China mendapati berpuluh-puluh makanan ringan kanak-kanak tidak memenuhi standard makanan dan merampas puluhan botol mengandungi protein darah manusia palsu dari hospital, kata pihak berkuasa semalam.