Utusan Malaysia, 07 Mac 2007 - Muhammad Alias Datuk (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Makanan merupakan antara kritiria para pelancong melawat sesebuah negara. Umpamanya Thailand. Tetapi bukanlah satu kriteria utama.