Harian Metro, 24 Januari 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Kerajaan Selangor memecat lebih 25 kakitangan pihak berkuasa tempatan (PBT) dan Pejabat Tanah dan Galian (PTG) sepanjang tempoh tujuh bulan lalu kerana pelbagai kesalahan berat termasuk memalsukan tandatangan.