Berita Harian, 23 Jun 2007 - Saifuddin Abdullah Datuk (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Selepas seminggu pihak berkuasa tempatan (PBT) seluruh negara melaksanakan Pusat Setempat (One Stop Centre-OSC), bermula 16 Jun lalu, kita akan nampak satu sistem aliran kerja baru mempermudahkan kelulusan sesuatu pemaju, iaitu daripada proses selama ini mengambil masa sehingga lima tahun kepada empat bulan.