Berita Harian, 22 March 2007 - Nor Affizar Ibrahim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Ramai yang berpendapat, wanita suka sangat memikirkan hal remeh temeh sehingga perkara kecil pun boleh menjadi masalah besar dan bebanan berat yang memeningkan atau pecah kepala untuk mengatasinya.