Metro Ahad, 22 April 2007 - Norlaila Hamima Jamaluddin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Pernahkah anda bertanya diri sendiri, mengapa anda merokok? Mungkin ada yang memberi alasan untuk mencari alasan untuk ilham, menenangkan fikiran, terpengaruh dengan ajakan kawan atau sekarad ingin mencuba, tetapi tahukah anda punca utama orang mula merokok adalah mahu mendapatkan perhatian.