Metro Ahad, 04 Februari 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Rasa kurang yakin, kerap mengulang berkali-kali sesuatu pekerjaan , termasuk rutin harian , dan dibelenggu dengan fikiran bukan-bukan sehingga menimbulkan keresahan, adalah antara petanda kurang baik kepada kesihatan mental.