Metro Ahad, 18 March 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Amalan gaya hidup sihat yang merangkumi pengambilan makanan seimbang, kerap bersenam, cukup tidur dan mendekatkan diri dengan agama antara cara terbaik untuk menangani tekanan.