Berita Harian, 21 Februari 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Sebahagian rakyat negara ini dikesan menunjukkan tanda menghidap penyakit jiwa dan gagal mengawal tekanan sehingga sanggup bertindak di luar batas kemanusiaan.