Berita Harian, 06 Ogos 2007 - Azrul Affandi Sobry (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Kejayaan dan pencapaian remeh tidak harus dimasukkan ke dalam Malaysia Book Of Record (MBOR). Ini ditegaskan beberapa pemimpin pertubuhan yang mewakili golongan muda di negara ini sebagai mengulas kecenderungan perbagai pihak mahu mencipta rekod dalam apa saja bidang kemahiran yang tidak mencerminkan kredibiliti sebenar rakyat Malaysia.