Utusan Malaysia, 08 Ogos 2007 - Saifulizam Mohamad (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Rancangan kerajaan mewujudkan Skim Pemberhentian Sukarela (VSS) bagi melepaskan pekerja bermasalah akan menyebabkan sistem sektor perkhidmatan awam menjadi lebih 'kelam-kabut'.