Berita Harian, 06 Julai 2007 - Rusinah Siron Dr (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Mesyuarat mingguan atau bulanan adalah medan perbincangan penting dalam sesebuah organisasi kerana menerusi mesyuarat beberapa keputusan penting dapat dicapai dan dirumuskan.