Utusan Malaysia, 03 Julai 2007 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Kementerian Pengajian Tinggi kecewa dengan tahap kerjasama di antara institusi pengajian tinggi (IPT) dan sektor swasta dalam memberi latihan praktikal kepada pelajar IPT.