Berita Harian, 04 Julai 2007 - Radzi Latif Datuk Dr (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Pendaftaran pelajar di sebahagian daripada 20 institusi pengajian tinggi awam (IPTA), termasuk Universiti Malaysia Kelantan dengan 400 pelajar barunya, sudah bermula hujung minggu lalu. Pendaftaran pelajar baru dan lama untuk semester kali ini bererusan minggu depan sehingga tempoh pendaftar berakhir.