Utusan Malaysia, 29 Ogos 2007 - Azman Anuar (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Semua rakyat berbilang kaum hendaklah berwaspada terhadap unsur-unsur dalam negara yang boleh menghancurkan semua kejayaan yang dicapai dan nikmati sekarang.