Utusan Malaysia, 10 Januari 2007 - Zulkifli Jalil (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Jabatan Imigresen adalah contoh terbaik dalam kejayaan merencanakan sistem penyampaiannya dengan keupayaan memendekkan proses pengeluaran pasport baru daripada satu minggu kepada hanya dalam tempoh dua jam.