Utusan Malaysia, 02 Februari 2007 - Nizam Yatim (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Adakah mereka lupa kerja yang diperoleh sekarang sehingga boleh membeli kereta adalah kerana mempunyai ijazah universiti yang dibiayai menggunakan wang PTPTN.