Berita Harian, 30 Jun 2007 - Saifuddin Abdullah Datuk (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Dua tonggak utama pendidikan negara dalam zaman k-ekonomi ialah melahirkan individu kreatif dan inovatif serta mempunyai perwatakan dan keperibadian unggul.