Utusan Malaysia, 11 Disember 2007 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi mahu kakitangan awam merancakkan lagi momentum untuk meningkatkan kecekapan mereka bagi membolehkan sektor itu muncul sebagai antara terbaik di dunia.