Berita Harian, 11 Julai 2007 - Rahisam Ramli (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Saya bercita-cita membuka sebuah klinik dan memberi rawatan percuma kepada warga emas. Begitulah iltizam seorang pelajar cemerlang dalam bidang perubatan ketika diajukan soalan berhubung wawasannya apabila kembali ke Malaysia selepas tamat pengajian kelak.