Kosmo, 31 Disember 2007 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Suatu masa dahulu, jabatan kerajaan sering dikaitkan dengan sistem pentadbiran yang kurang mesra pelanggan malah sering menerima rungutan para pelanggan kerana lambat menambil tidakan jika aduan dikemukakan.