Berita Harian, 09 Julai 2007 - Halina Mohd Noor (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Sekiranya ada guru selain guru besar dan disiplin yang mengambil tindakan sendiri dengan merotan murid, tindakan boleh diambil ke atas guru berkenaan