Berita Harian, 11 Disember 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Ada kesepakatan untuk mempunyai keadilan kebudayaan. Setiap daripada kita masih kekal dengan identiti tersendiri, bersatu dan tidak disisihkan. Malaysia terbina atas landasan identiti setiap komuniti mesti dipelihara dan dilindungi, daripada membiarkan kebudayaan majoriti menyisihkan yang lain.