Berita Harian, 12 Julai 2007 - Abdul Jalil Ishak (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Masyarakat dunia hari ini merasakan bahawa suhu sememangnya meningkat dari semasa ke semasa, terutama sejak dua ratus tahun lalu.