Mingguan Malaysia, 07 Januari 2007 - Abu Ammar (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Laporan pakar geologi mengenai perubahan cuaca yang ekstrem dan kesannya kepada negara kita serta dunia amnya memang cukup menggemparkan.